Download Kumpulan Lagu nining meida

Album nining meida

    Artis:
    Notice: Undefined variable: artist in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 71
    Judul:
    Notice: Undefined variable: track in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 72
    Album:
    Notice: Undefined variable: album in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 73
    Genre:
    Notice: Undefined variable: genre in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 74
    Ukuran:
    Notice: Undefined variable: size in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 75
    MB

Nining Meida Pamit Feat. Anggra Inezya

Nining Meida Pamit Feat. Anggra Inezya
Jerit ati alim paanggang
Ceurik ati abot ngantunkeun
Ku teu wasa kedah nonggongan rasa
Ka panutan ati hareupan diri
Anu masih mika cinta

Kasabaran anu ngageuing kana diri
Pikeun anjeun diri abdi nu tos aya harti
Mareungan kana cinta anu anyar motekar
Panglipur ka bungah anu keur sirungan

Abdi indit lain teu micinta
Urang anggang lain teu satia
Demi anjeun pikeun abdi
Pinanggih jeung bagja

Engkang abdi pamit
Indit lain teu midedeuh
Ulah hariwang ulah salempang
Abdi nyawang di kaanggangan

Kasabaran anu ngageuing kana diri
Pikeun anjeun diri abdi nu tos aya harti
Mareungan kana cinta anu anyar motekar
Panglipur ka bungah anu keur sirungan

Abdi indit lain teu micinta
Urang anggang lain teu satia
Demi anjeun pikeun abdi
Pinanggih jeung bagja

Engkang abdi pamit
Indit lain teu midedeuh
Ulah hariwang ulah salempang
Abdi nyawang di kaanggangan

Engkang abdi pamit
Indit lain teu midedeuh
Ulah hariwang ulah salempang
Abdi nyawang di kaanggangan
Page 1 of 1
1