Download Kumpulan Lagu nella kharisma

Album nella kharisma

    Artis:
    Notice: Undefined variable: artist in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 71
    Judul:
    Notice: Undefined variable: track in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 72
    Album:
    Notice: Undefined variable: album in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 73
    Genre:
    Notice: Undefined variable: genre in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 74
    Ukuran:
    Notice: Undefined variable: size in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 75
    MB

Nella Kharisma Semarang Ninggal Janji

Nella Kharisma Semarang Ninggal Janji
Opo ra ngerti
Naliko sak ungkurmu
Mberebes mili eluhku
Tumetes ing pipiku

Nalikane aku kudu nglilakake
Lungamu duh wong bagus
Tak iring sumpah janjimu marang aku
Ra bakal sliramu nguciwakke awakku

Sineksenan endahe kuto Semarang
Tak lilakke lungamu sayang

Ra keroso uwes telung tahun lawase
Nyatane sliramu ra ono kabare
Tanpo ono kirem warto
Tanpo ono kirem layang
Wong bagus ning endi tunungmu sayang

Ning kene aku tangsah ngenteni sliramu
Elingo wong bagus marang janjimu
Ning terminal Terboyo
Aku mung tansah ngenteni
Pangucapmu mugo sliramu enggalo, engalo bali

Tak iring sumpah janjimu marang aku
Ra bakal sliramu nguciwakke awakku
Sineksenan endahe kuto Semarang
Tak lilakke lungamu sayang

Ra keroso uwes telung tahun lawase
Nyatane sliramu ra ono kabare
Tanpo ono kirem warto
Tanpo ono kirem layang
Wong bagus ning endi tunungmu sayang

Ning kene aku tangsah ngenteni sliramu
Elingo wong bagus marang janjimu
Ning terminal Terboyo
Aku mung tansah ngenteni
Pangucapmu mugo sliramu enggalo, engalo bali

Nella Kharisma Beri Aku Maafmu Feat. Fery

Nella Kharisma Beri Aku Maafmu Feat. Fery
dengarkanlah kekasihku
rintihan hati ini
yang slalu memanggilmu
slalu merindukanmu
bukan maksud hatiku
untuk sakiti hatimu
karna kekhilafanku
membuat engkau menjauh
membuat engkau menjauh

usahlah kau kembali
mengharapkanku lagi
sungguh terasa perih
luka yang engkau beri
telah aku sayangi
tapi engkau khianati
cinta yang suci ini
ternoda engkau racuni
ternoda engkau racuni

yang sayang ku pujaan hati
berikan aku kemaafanmu
atas semua perlakuanku

tertutup sudah pintu hatiku
terlalu dalam sakit yang ku rasakan
lupakan aku usah kembali

usahlah kau kembali
mengharapkanku lagi
sungguh terasa perih
luka yang engkau beri
telah aku sayangi
tapi engkau khianati
cinta yang suci ini
ternoda engkau racuni
ternoda engkau racuni

yang sayang ku pujaan hatiku
berikan aku kemaafanmu
atas semua perlakuanku

tertutup sudah pintu hatiku
terlalu dalam sakit yang ku rasakan
lupakan aku usah kembali

Nella Kharisma Putusen Isun

Nella Kharisma Putusen Isun
sedelo riko ono
sedelo riko ngadoh
kari kesel ngabeti
nong tingkah polah riko

kelendi karep riko
sun menyang riko teko
sak enak udel riko
arep ngocak ngocak roso

kadung mulo riko wes demen larene
putusen isun embuh kelendi carane
masio loro hang isun roso
sak temene ati sing lilo

mergo ati iki yo wes ngewelasi
nong riko nganggo sepenuh ati
tapi sun ikhlas ngeculno riko
masio tah wes ati sing lilo

sedelo riko ono
sedelo riko ngadoh
kari kesel ngabeti
nong tingkah polah riko

kelendi karep riko
sun menyang riko teko
sak enak udel riko
arep ngocak ngocak roso

kadung mulo riko wes demen larene
putusen isun embuh kelendi carane
masio loro hang isun roso
sak temene ati sing lilo

mergo ati iki yo wes ngewelasi
nong riko nganggo sepenuh ati
tapi sun ikhlas ngeculno riko
masio tah wes ati sing lilo

kadung mulo riko wes demen larene
putusen isun embuh kelendi carane
masio loro hang isun roso
sak temene ati sing lilo

mergo ati iki yo wes ngewelasi
nong riko nganggo sepenuh ati
tapi sun ikhlas ngeculno riko
masio tah wes ati sing lilo

Nella Kharisma Kepalang Restu

Nella Kharisma Kepalang Restu
mung liwat angina rak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

Nella Kharisma Pacarku Dirabi Wong Liyo

Nella Kharisma Pacarku Dirabi Wong Liyo
pait roso kopi ra sepait atiku
nyawang kowe mbojo tapine ra karo aku
nyesek dodo iki nyekseni kowe rabi
limang taun yen pacaran tibane ra biso nduweni

enak wedang wedangan ra ngerti larange gulo
penak yen gandengan ra mikir atiku loro
rino wengi tak angen kowe sing bakal tak rabi
tresno wes tenanan tibo ra biso nduweni

sumpah mati atiku loro
pacarku dirabi wong liyo
rasane aku ra percoyo
tiwas kowe tak sayang sayang
tibo tresnomu melayang

pait roso kopi ra sepait atiku
nyawang kowe mbojo tapine ra karo aku
nyesek dodo iki nyekseni kowe rabi
limang taun yen pacaran tibane ra biso nduweni

enak wedang wedangan ra ngerti larange gulo
penak yen gandengan ra mikir atiku loro
rino wengi tak angen kowe sing bakal tak rabi
tresno wes tenanan tibo ra biso nduweni

enak wedang wedangan ra ngerti larange gulo
penak yen gandengan ra mikir atiku loro
rino wengi tak angen kowe sing bakal tak rabi
tresno wes tenanan tibo ra biso nduweni

sumpah mati atiku loro
pacarku dirabi wong liyo
rasane aku ra percoyo
tiwas kowe tak sayang sayang
tibo tresnomu melayang

pait roso kopi ra sepait atiku
nyawang kowe mbojo tapine ra karo aku, sayangku

Nella Kharisma Rintihan Hidup

Nella Kharisma Rintihan Hidup
Mengapa terjadi di dunia ini
Derita yang pernah kualami
Mungkinkah percobaan bagi diriku
Karena dosa dan kesalahanku

Walaupun apa yang akan terjadi
Akan kutempuh juga hidup ini
Namunku harus dapat menerimanya
Biarpun sampai di akhir nanti

Hanya doa yang dapat kupanjatkan
Agar hidupku nanti kan bahagia

Oh Tuhan mengapa harus terjadi
Rintangan hidup yang kualami
Semua ini hanya datang darimu
Kurela diriku menerimanya

Hanya doa yang dapat kupanjatkan
Agar hidupku nanti kan bahagia

Oh Tuhan mengapa harus terjadi
Rintangan hidup yang kualami
Semua ini hanya datang darimu
Kurela diriku menerimanya

Nella Kharisma Matur Nuwun

Nella Kharisma Matur Nuwun
Walau memang tak harus memiliki
tapi rindu ini sakit sekali
nyatane wes ora sejalan kowe ninggalke aku
aku ra nyongko, aku ra ngiro

walau hati hancur bertubi-tubi
mendengar cintamu yang telah pergi
ngakune sebatas kekancan, kowe ngapusi aku
aku rapopo, kudu tak terimo

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen,
nderek langkung...

walau hati hancur bertubi-tubi
mendengar cintamu yang telah pergi
ngakune sebatas kekancan, kowe ngapusi aku
aku rapopo, kudu tak terimo

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen, nderek langkung

walau hati hancur bertubi-tubi
mendengar cintamu yang telah pergi
ngakune sebatas kekancan, kowe ngapusi aku
aku rapopo, kudu tak terimo

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen, nderek langkung

wes biasa disakiti, wes biasa loro ati
ibarate langit mendung aku wes nyiapke payung
ilat tanpo balung, tresnaku wes rampung
matur nuwun wes ngelarani sayang, saiki aku dewe
mung iso ndongakke langgeng sak lawase

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen, nderek langkung

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen, nderek langkung

Nella Kharisma Kesengsem Pak Polisi

Nella Kharisma Kesengsem Pak Polisi
pak polisi tolong aku
pak polisi bantu aku
tilang dong diriku

pak polisi lihat aku
pak polisi kejar aku
tangkap dong diriku

hatiku tak karuan
memikirkan dirimu
wahai pak polisi

kamu tangkap hatiku
kamu borgol hatiku
dipenjara cinta

mau makan, mau tidur, mau mandi
ingat pak polisi
mau jalan pake motor, pake mobil
ingat pak polisi

aku kangen, aku cinta sama kamu
wahai pak polisi
siang malam kepikiran sama kamu
wahai pak polisi

hatiku tak karuan
memikirkan dirimu wahai pak polisi
kamu tangkap hatiku
kamu borgol hatiku dipenjara cinta

mau makan, mau tidur, mau mandi, ingat pak polisi
mau jalan pake motor, pake mobil, ingat pak polisi
aku kangen, aku cinta sama kamu, wahai pak polisi
siang malam kepikiran sama kamu, wahai pak polisi

pak polisi tolong aku
pak polisi bantu aku, tilang dong diriku
pak polisi lihat aku
pak polisi kejar aku, tangkap dong diriku

hatiku tak karuan
memikirkan dirimu wahai pak polisi
kamu tangkap hatiku
kamu borgol hatiku dipenjara cinta

mau makan, mau tidur, mau mandi, ingat pak polisi
mau jalan pake motor, pake mobil, ingat pak polisi
aku kangen, aku cinta sama kamu, wahai pak polisi
siang malam kepikiran sama kamu, wahai pak polisi

mau makan, mau tidur, mau mandi, ingat pak polisi
mau jalan pake motor, pake mobil, ingat pak polisi
aku kangen, aku cinta sama kamu, wahai pak polisi
siang malam kepikiran sama kamu, wahai pak polisi

Nella Kharisma Geser Kiri Kanan

Nella Kharisma Geser Kiri Kanan
Ayo ayo ayo ayo ayo
ayo ayo ayo ayo ayo
Ayo ayo ayo ayo ayo

hei kamu
kamu kamu di sana
mari ke sini
kita bergembira

dengarkan musik
buang galau yang ada
mari berjoged
bergoyang bersama

geser ke kiri, geser ke kanan
maju ke depan, pinggulnya digoyang
geser ke kiri, geser ke kanan
mundur ke belakang, kembali digoyang

kamu kamu kamu kamu yang di sana
ayo ayo ayo geser kiri kanan
buang buang buang buang galau yang ada
mari berjoged bergoyang bersama

geser ke kiri, geser ke kanan
maju ke depan, pinggulnya digoyang
geser ke kiri, geser ke kanan
mundur ke belakang, kembali digoyang

geser ke kiri, geser ke kanan
maju ke depan, pinggulnya digoyang
geser ke kiri, geser ke kanan
mundur ke belakang, kembali digoyang

geser ke kiri, geser ke kanan
maju ke depan, pinggulnya digoyang
geser ke kiri, geser ke kanan
mundur ke belakang, kembali digoyang

Nella Kharisma Gusti Ora Sare

Nella Kharisma Gusti Ora Sare
bejo ciloko soro lan mukti
wes ginaris kang dumadi
loro ati kowe seng natoni
ben tak tompo lelakon iki

gusti ra sare tansah ngulatke
tutugno anggonmu ngece
ati seje lambe seng kok ucapke
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare ngerti sak kabehe
gusti ora sare ngerti sak nyatane
seng salah aku opo kowe
seng salah aku opo kowe

gusti ra sare tansah ngulatke
tutugno anggonmu ngece
ati seje lambe seng kok ucapke
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare ngerti sakabehe
gusti ora sare ngerti saknyatane
gusti ora sare ngerti sakabehe
gusti ora sare ngerti sak nyatane

seng salah aku opo kowe
seng salah aku opo kowe
Page 1 of 24
1234 » Last